-- -->
banner

28 September 2018

www.cla-travel.com ~ Jom Travel !

Bulan ini saya sudah mengikut seruan kerajaan Malaysia untuk travel di dalam negara saja. Lagi pula, negara Malaysia kaya dengan destinasi pelancongan yang menarik dan tidak saya nafikan salah satu negeri yang paling menarik dalam negara Malaysia terletak di tanah Borneo, Sabah.
Dari puncak tertinggi gunung Kinabalu sehingga didasar paling dalam lautan dan kepulauan, Sabah mampu memberikan nilai terbaik kepada para pengunjung dalam dan luar negara. Namun, kali ini tulisan ini hanya singkat, sesingkat tajuk post artikel ini. 
Street Art Kota Kinabalu, Sabah

Street Art Kota Kinabalu, Sabah

Street Art Kota Kinabalu, Sabah
Kota Kinabalu merupakan ibu negeri Sabah dan di kota ini anda akan melihat banyak lukisan grafitti yang indah. Salah satu lokasi tersebut adalah di Street Art Kota Kinabalu, Jalan Pantai atau pun berhampiran dengan Shopping Mall Suria Sabah.
Street Art Kota Kinabalu, Sabah
Jika anda berkesempatan ke Street Art Kota Kinabalu, jangan lepaskan peluang untuk mengambil gambar hasil seni pelukis grafitti orang Sabah. Happy World Tourism Day dari saya. 
your advertise here

This post have 6 comment

avatar
el delete 14:17

wishlist gak ni nak pergi Sabah..Sabah mmg cantik mcm2 ada..doakan saya dan keluarga sampai ke negeri Sabah bah ye hihi

Reply
avatar
Wawa Ashihara delete 17:05

Teringin pergi ke KK sbb rmi kata best kt sana.. Harap dpt pegi one day nnti..

Reply
avatar
Zaza Iman delete 18:21

Cantik art dinding tu kan cla.. Kalau ke kk boleh singgah2 ambil gambar

Reply
avatar
Sunshine Kelly delete 19:31

Oh wow! last month I was in Kota Kinabalu tak nampak pulak street art ini. Hope that I can go back to KK again soon.

Reply
avatar
Nadia Johari delete 00:19

Teringin nak pergi sabah..tunggu anak besarla senang sikit..kat sabah ada macam-macam tempat menarik..art pun ada ye..wahh

Reply
avatar
Syamimi Saad delete 12:42

Ramai orang semenanjung suka pergi bercuti di sabah. So orang sabah kena la rajin promote negeri sabah. Supaya orang luar tahu dimana tempat boleh dituju kan. Hehe

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com