MISMIS RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN GIGI

Ini adalah cerita nafas cinta, harum semerbak, segar sepanjang hari. Bagaimana saya kenal dengan produk MISMIS ? Kisahnya....
Produk penjagaan gigi
Hari tu dapat parcel 'seingat saya, semua barang order sudah sampai kecuali gimbal'. 

Tengok bungkusan, memang bukan yang itulah. 

Saya buka.

Oh.....ternyata ia adalah kiriman daripada NFA Technologies.

Info tentang NFA Technologies

NFA Technologies Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 2014 sebagai sebuah syarikat yang pertama yang mengeluar dan memasarkan produk penjagaan gigi berasaskan ekstrak polifenol koko bersama variasi bahan herba semulajadi seperti ekstrak cengkih, zaitun dan kelapa. Syarikat menyasarkan pasaran komersial di dalam dan luar negara bagi memenuhi permintaan produk penjagaan gigi halal bagi semua segmen umur untuk seisi keluarga. Syarikat NFA Technologies Sdn Bhd telah bekerjasama dengan Lembaga Koko Malaysia dalam penyelidikan, pemprosesan dan penyelenggaraan untuk menggunakan polifenol koko berkualiti tinggi sebagai bahan mentah utama dalam pembuatan produk penjagaan gigi jenama MISMIS. NFA Technologies Sdn Bhd juga mendapat sokongan dari MTDC, KPDNHEP dan SME Corp. NFA Technologies Sdn Bhd juga giat berkolaborasi dengan NGO seperti MyCorps dalam usaha menyokong aktiviti Program Penjagaan Kebersihan Diri di Malaysia, Bangladesh, Indonesia, Fiji dan banyak lagi.
PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Wah comelnya. Banyaknya produk penjagaan gigi MISMIS di dalam. Oh, maaf. Lupa pula nak bagitahu MISMIS tu apa. Sebenarnya ia adalah singkatan untuk perkataan Make It Smile. Ia merupakan ubat gigi semulajadi berasaskan koko.

Mismis telah diedarkan di klinik pergigian, farmasi, pasar raya di seluruh negara. Produk Mismis juga telah berada di pasaran Brunei dan Maghribi. Usaha mempromosi dan mewujudkan kesedaran tentang penggunaan bahan semulajadi seperti polifenol koko giat dijalankan oleh syarikat bagi meluaskan lagi pasaran jenama MISMIS. Jenama MISMIS memiliki sijil Halal dan Good Manufacturing Practice – GMP (Amalan Pengilangan Baik). Matlamat syarikat adalah untuk menjadi syarikat yang maju dan berdaya saing dalam mengeluarkan produk yang bermutu tinggi, justeru setanding dengan produk antarabangsa sebagai syarikat yang kompetitif dan inovatif di Malaysia. 

Rangkaian Produk Penjagaan Gigi

Ubat Gigi Semulajadi Premium Mismis Pudina Koko
PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Ubat gigi semulajadi premium Mismis pudina koko adalah ubat gigi yang diciptakan secara terperinci. Bahan aktif iaitu Polifenol (tannin) koko dapat  merencatkan pertumbuhan bakteria utama (Streptococus Mutan & S. Sanguis) di dalam mulut, di mana menjadi penyebab utama pereputan gigi. Aroma koko dan pudina di dalam gigi ini meningkatkan kepuasan semasa memberus gigi. Anda akan berasa segar sepanjang hari.

Ubat Gigi Semulajai Mismis Ekstra Pudina Segar
PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Ubat gigi semulajadi Mismis ekstra pudina segar amat sesuai kepada sesiapa sahaja yan suka ubat gigi  yang berangin dan nyaman. Ubat gigi ini terbukti berkesan selepas beberapa hari penggunaan. Kandungan ekstrak bahan semulajadi menjadikan Mismis lain daripada yang lain dalam memberikan gigi anda 7x perlindungan. Bukan itu sajaha, buih ubat gigi ini diperbuat daripada kelapa !

Ubat Gigi Semulajadi Mismis Kank-kanak ''Just for Kids''
PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Ubat gigi semulajadi 'Just for kids' terdapat dalam dua perisa yang amat disukai oleh kanak-kanak. Bahan semulajadi yang terpilih dengan kebaikan yang amat sesuai bagi si kecil. Tanpa flurida, tanpa SLES/SLS dan tanpa Paraben. Perisa Bubble Gummy dan Chocolate memang kesukaan kanak-kanak dan lagi menarik, jika tertelan pun, ia selamat untuk mereka.

''Semasa menghasilkan ubat gigi ini, kami membayangkan jika anak-anak atau anak buah kami yang menggunakannya. Semestinya hanya bahan yang terbaik digunakan supaya selamat jika tertelan. Tetapi apabila kanak-kanak sudah mencuba, pasti mereka akan suka. 'We made it with love' ''. kata Puan Noormawarni Nordin selaku Pengarah Syarikat.

Kembara Pek 2 dalam 1
PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Kembara pek Mismis 2 dalam 1 amat memudahkan bagi sesiapa yang ingin  cepat dan pantas. Ringan dan mudah dibawa ke mana-mana. Terdapat ubat gigi semulajadi Mismis Ekstra Pudina Segar dan berus gigi Multiple action. Jangan risau, bau mulut tiada lagi. Dapatkannya sekarang !

Berus Gigi Mismis
PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Berus gigi Mismis 'Multiple Action' adalah produk yang sangat disukai oleh para pelanggan. Terdapat 4 warna yang menarik untuk dipilih. Disertakan bersama penutup kepala berus untuk penjagaan rapi dan kebersihana, belakang berus yang boleh digunakan bagi memberus lidah, elastik getah pemegang yang  tidak memberi tekanan kepada gusi semasa memberus dan 'bristles' yang lembut. Ia turut membersihkan ruang-ruang diantara gigi anda.

Berus gigi MISMIS diperbuat daripada nilon berkualiti tinggi dan tidak pernah diuji pada haiwan. Berus gigi ini selamat untuk anda dan keluarga gunakan tanpa ragu-ragu. Kelembutan berus gigi MISMIS memberikan tiga kali perlindungan yang membantu memelihara gusi anda daripada kecederaan, memberikan keselesaan ketika memberus gigi dan menghilangkan bakteria serta plak. 

Bagaimana nak dapatkan benda ni ?

PRODUK PENJAGAAN GIGI MISMIS
Produk penjagaan gigi MISMIS berharga antara RM3.90 sehingga RM15.00 dan boleh didapati di Tesco, Malakat Mall, Sabasun, Maslee, farmasi yang terpilih dan halal mart. Mismis boleh juga didapati secara dalam talian melalui Watson, Ourshop, Lazada, Eromman, Shopee dan di semua online e-commerce. 

Whatsapp: 
wasap.my/60192415004

Instagram:
https://www.instagram.com/_makeitsmile/

Facebook:
https://www.facebook.com/mismistoothpaste/

Shopee:
https://shopee.com.my/nfatech

Website :  www.mismis.com.my

Tiktok:
https://vt.tiktok.com/ZSEbv84o/

Catat Komen

8 Ulasan

Bae Roslan berkata…
menarik gak ye mismis ni, boleh la try nanti, senang beli 1 set ada untuk adult and kanak2
Atie Zieya berkata…
The taste of pudina mmg sedap and wangi kan, love it ! thank you sharing shopee links..senang smua dihujung jari jer now :)
Huda Halid berkata…
I pun gunakan ubat gigi Mismis ni, memang best , tak rasa pedas dan bersih kan gigi dengan sempurna. i like it!
Sis Lin berkata…
Tak sangka sekarang ubat gigi pun ada macam-macam perasa.. tapi Sis memang suka jenis mint aje.. nanti nak try juga laa.. support produk muslim kan..
Aerill Hassan berkata…
Menariknya produk MISMIS ni. Rasanya macam pernah dengar sebelum ni produk MISMIS ni. Bolehlah saya cuba nnti. :)
Nina Mirza berkata…
So cute nama dia! Bagus yaaa dalam satunset siap ada for adults and kids. Memudahkan Family kannn... Nanti nak try support local produk
siennylovesdrawing berkata…
so proud that we have a local oral brand too & I love its soft toothbrush, while my little niece loves her choco toothpaste :D cheers, siennylovesdrawing
Princesa3290 berkata…
Banyak dgt tentang mismis ni, teringin sangat nak cuba, lagi2 dpt banyak feedback daripada pengguna!