10 December 2014

Nuffnang Cerewet !

Nuffnang ni menyakitkan hatiku. Suka-suka nak putuskan hubungan dengan diriku ini. Malas ! nuffnang tak setia ! saya dah setia, dia pulak berpaling arah . 

Sekarang saya hanya berstatus non-gliteratti. Status gliteratti dibuang begitu saja. Tak fair lah macam ni. Hari tu dapat mesej untuk iklan blogbuster tapi sekali check status rupanya dah bertukar ke non-gliteratti. Apa sebab, saya pun tidak tahu. 

Padahal sebelum tu berlambak CPUV diberi. Memanglah lama tak update blog ni tapi tak la sampai berminggu-minggu dan tak adalah pula letak iklan luar dalam blog ni. Tiba-tiba nuffnang nak putus hubungan mesra denganku. Bencilah ! huhu....

Oh, saya terlanjur mengeluarkan perasaan kesallku pada NUFFNANG disini. Nak hantar tiket pada nuffnang pun dah malas. Biarlah....ada masa nanti saya buanglah semua iklan nuffnang tu (itu pun kalau saya tak dapat status gliteratti tu balik hehe).
Nuffnang
Ok lah, hanya itu yang saya nak tulis. Tulisan ini ditujukan kepada Nuffnang yang cerewet dan suka sakitkan hatiku. Perlukah saya mengucapkan selamat tinggal nuffnang ?
Share:

0 comments: