25 February 2014

TAHNIAH, anda tersenarai dalam blog



Saat mentari membirukan langit, angin berbisik tanpa mulut, menyentuh tanpa raga... Saat itu pula kusedari bahawa waktu telah berlalu. Membawa cerita hari ini. menulisnya dengan tinta abadi.

Weeew.  Kagum atau meluat membaca tulisan ini ? apa pun perasaanmu, saya tidak akan pernah peduli lagi. Ini ruang saya dan ia milik saya. Datangi ia dengan rasa benci atau lawati saya dengan seribu perasaan aneh. Saya pernah terbaca satu petikan dari sebuah lorong didunia ini berbunyi :

"Menulislah sebagai kebiasaan dapat menjadi jalan melepaskan stress tiap saat"

Saat anda marah, Menulislah!!

Ok. Sekarang  saya tidak marah. Cuma sakit kepala seperti ingin meletup rasanya. Pop ! meletuplah ia demi sebuah kebaikan masa hadapan..hahaha…. sebenarnya saya mahu memberitahu kalian senarai penghuni baru di blog ini telah ada dan dengan senang hatinya saya mahu menjemput kalian semua untuk memberi salam kepada mereka yang ada dalam ‘bloglist’ saya. Hehe…  
 
Mahu tersenarai dalam bloglist saya ? katakan sesuatu pada saya dengan bahasa yang paling sedap didengar, jika saya tertawan maka saat ini juga saya letakkan anda dalam bloglist saya. Tak percaya ? di uji donk..haha… *jangan percaya sebuah tulisan kerana tulisan manis tidak menggambarkan hati sebenar*  :D

Mari dengan menulis kita membangun peradaban dunia !

Thanks for reading.
Share:

15 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Terima kasih kerana senaraikan zumal dalam bloglist awak, so sweet :)

Precious Cla said...

sama~sama :D

Mia Liana said...

wow.. thanks dear... love it..

Tasha Aqisha said...

TERIMA KASIH SBB PILIH TASHA SBGAI SALAH SORANG BLOGLIST. :d

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Wahhh...thanks my dear Pecious Cla.
Teruja masuk dalam bloglist.

Btw, xleh lawan la Precious Cla berkata2, macam berpuisi jer..hihi.
Saya rasa anda sangat berbakat dalam bidang penulisan macam tu...

Maryam Jamilah said...

Hai, thanks senaraikan saya dalam bloglist :)

Anizz Annisa said...

thanx cla... suke sgt.. :) yeay!! :D

Siti Norasikin said...

terima kasih juga senaraikan saya dalam bloglist..suka sangat2..hehe

msredcheesecake said...

thanks yea senaraikan sy dlm bloglist.... HUGS

zarnikolai jr said...

Terima kasih. Sebagai orang yang berada ditahap truth aku rasa hendak menangis. kehkehkeh.

Ni ada sedikit entry khas buat ucap-ucap terima kasih.http://pelepakprofessional.blogspot.com/2014/02/aku-dan-menjadi-bloglist-orang-lain.html

zarnikolai jr said...

Terima kasih sekali lagi.

Precious Cla said...

Wah...korang smua mmg the best & patut ada dlm bloglist sy. wa caya sama lu :p

ain syafieqa said...

ain terlambat tau ke ni?hehe...ini sedikit entri sebagai ucapan terima kasih..=)

http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/terpilih-sebagai-bloglist.html

Eellee Nana said...

wahhhh, thanks a lot dear^^

Nur Sakinah® said...

Tq Sis...sebab masukkan blog saya yang tak seberapa tu dalam bloglist Sis...