PENGUMUMAN PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH

Readers or readers, thank you for loving me .

Pasti ramai yang ternanti-nanti pengumuman pemenang 'Special Giveaway from Sabah' kan..kan..kan...baiklah sekarang ini saya sedang sibuk memilih para peserta. Saya tidak memilih pemenang melalui random. Bagi saya cara itu tersangatlah tidak adil jika giveaway yang dianjurkan menginginkan entry yang memerlukan peserta berfikir dan menuangkan idea tersebut didalam entry mereka....tetapi akhirnya pemenang dipilih secara random..haiz !! macam tak adil . Orang dah susah payah buat entry dan orang yang setakat main tampal-tampal banner pula yang dipilih...memang tak best. Apa pun jangan bimbang coz saya memilih pemenang berdasarkan kreativiti dan daya tarikan bahasa yang digunakan. Pemilihan pemenang dipilih 100% by me. Dub-dab-dub-dab.....susah jugak memilih pemenang. Semuanya hebat-hebat belaka. Hadiah-hadiah akan dibeli setelah mengetahui pemenangnya (nak tau pemenang tu size apa..XL or XS hehe :p) . Terima kasih untuk tukang sponsor yang baik hati. Anda berminat disponsor oleh beliau ? Sila click tukang sponsor .


PENGUMUMAN PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH PENGUMUMAN PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH Reviewed by Precious Cla on 27.5.13 Rating: 5

1 comment:

Diya Sesame said...

laa teaser ke? ahahah..ok done click

Powered by Blogger.