KEPUTUSAN RASMI PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH

Hello !! greeting from the Land Below the Wind....

Setelah dua hari memeriksa entry para peserta 'Special Giveaway from Sabah', akhirnya saya menemui pemenangnya. Fuh ! memang sukar memilih mereka...mereka semua hebat da best da boom !! terima kasih buat supports anda sekalian. Tanpa anda, GA ini tidak akan berjaya. 

Saya tidak akan memanjangkan kata-kata dalam entry ini, kerana anda semua fokus mencari nama anda dalam entry ini...kan kan kan....baiklah !! pemenang yang berjaya memikat hatiku yang masih remaja ini (cewah!!) adalah.........................

Pemilik T-Shirt Pink or Black (anda boleh pilih antara 2 warna ni)

Yumida [entry dia boleh check sini ]

Pemilik T-Shirt Pink or Black (anda boleh pilih antara 2 warna ni)

Diya Sesame [entry dia boleh check sini ]

Pemenang mystery gift

Nur Amiera [entry dia boleh check sini ]

Pemenang keychain made from Sabah & Bandung, Indonesia

Qaseh Farra [entry  sini ]

Heirizalieyana [entry sini ]

Aien Asyikin [entry sini ]

Syaewewwi [entry sini ]

Hadifar [entry sini ]

Sherry [entry sini  ]

Zamani Abe [entry sini  ]

Pwincess Sarah [entry sini ]

Shammira [entry sini ]

The Ros Putih [entry sini ]


Tahniah kepada semua pemenang.....sila beri address / details anda kepada saya dalam tempoh 10 hari  dari tarikh keputusan diumumkan disini atau via FB  ...Tidak memberi maklum balas bermakna anda tidak mahu hadiah hehe.....kepada yang tidak menang , cuba lagi dalam segmen saya yang lain :)

Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada semua peserta. Happy blogging and have fun !










KEPUTUSAN RASMI PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH KEPUTUSAN RASMI PEMENANG : SPECIAL GIVEAWAY FROM SABAH Reviewed by Precious Cla on 28.5.13 Rating: 5

11 comments:

Pwincess sarah said...

yeah dapat jugak.. hehe... ok kak sy dah bagi detail sy at fb akak..

ni nick sy.. : sarah zandra..

tahniah semua pada pemenang..memang entry diorang semua menarik.. :)

Diya Sesame said...

Congrats yumida..sama2 mng:-)

Diya Sesame said...

Tapi..wahh saya menang! Thanks!!!Saya hantar details disini yaa

Diya Sesame said...

Awak jangan publish tau details saya:-)

Nur Adriana bt Nor Azam
No 14,Taman Teratai Jingga Fasa 2
Persiaran Sultan Abdul Hamid,
05050 Alor Setar,
Kedah
0125626297

Saya nak warna pink..wee suka. Saya saiz M.or free size pun all right.
TQVM..:-) :-) :-)

Leods said...

Semua hadiah hanya akan di post kpd pemenang selepas sy bercuti harvest festival hehe :)

Qaseh Farra said...

sy dah hantar details kt fb..kat other folder tau.. =)

heirizalieyana said...

done PM . . check inbox , spam @ other mcg..

Yumida Huda said...

yey...makasih :)

Diya Sesame said...

hai..awak kasi hadiah kat saya,now my turn.saya pulak kasi hadiah.hahahh check your fb k

therosputih said...

done anta details kat fb, masuk kot other folder...

tahniah to those winners...

Aien Asyikin said...

done pm my address via fb. thank you :)

Powered by Blogger.