Ada Sebab Kenapa Saya Memilih 8Share !

Terlalu jarang membantu 8Share mempromosikan iklan-iklan mereka. Terlalu sibuk untuk melihat  sumber kewangan yang satu ini. Agak berkali-kali menerima duit dari 8share tetapi, terlalu jarang mendapat kasih-sayang seperti ini. oh yeah, life has been pretty damn good lately !
8Share Malaysia
Ini hanya rewards dari Admin, bukan nilai yang saya dapat melalui share iklan
Bagi anda yang teringin dibayar oleh 8Share tetapi, belum memiliki akaun 8Share, anda jangan melengah-lengahkan masa yang ada. Cepat daftar akaun 8share disini dan mula bekerja dengan mereka dan menerima income dari mereka. Logiknya mudah, setiap hari melayari internet tetapi satu sen pun tidak dapat ..itu sama ertinya sebuah kerugian. Oleh itu, wajar rasanya anda berfikir dan memulakan langkah bijak hari ini. Anggaplah ia sebagai tabung online anda. Hasilnya tidak banyak tetapi, jika rajin satu bulan anda boleh mencapai lebih dari RM200. 

Untung atau rugi ? anda tahu jawapannya. Jika anda ingin untung, bertindaklah sekarang. I look back and I don't even really know why I started it. What the 'grrr' was I thinking ? I just thought, hey, why not ? And now, here I am. Thank you, 8Share !
Ada Sebab Kenapa Saya Memilih 8Share ! Ada Sebab Kenapa Saya Memilih 8Share ! Reviewed by Precious Cla on 17.2.16 Rating: 5

4 comments:

Dunia Zumal said...

Zumal pernah cashout 8share tahun lepas je...

Precious Cla said...

8share ni kena rajin baru boleh cash out selalu :)

seri nian said...

Dulu selalu nmpk entrt 8share ni..skrg ni dh ramai beralih arah tu

Precious Cla said...

tula, skarang dah banyak pilihan kan hehe

Powered by Blogger.