search

Blog Archive

30 September 2014

Seorang Blogger - Yakin NAMUN Perasan !

Saya pasti anda sangat terundang melawat blog ini saat terbaca tajuk diatas. Mungkin ini kehadiran julung kalinya anda sampai disini. Dengan hati terbuka saya menyambut kehadiran kalian. Semoga terhibur membaca tulisan saya. 

Seperti diawang-awangan saya menaip entri ini. Entah auta, entah fakta- saya kurang tahu. Ia tertulis dari fikiran saya sendiri. Kebanyakan blogger itu perasan (kan?) tetapi, justeru itulah mereka menjadi sangat terkenal.
Blogger

Saya memuji tahap keyakinan mereka itu. Sangat ekslusif dan beriya-iya ketika mengatakan mereka seorang yang hensem, seorang yang kacak, seorang yang...... eh, kebayakan mereka itu lelaki. Lelaki memang begitukah ? haha..... contohnya Abang Ensem . Tertanya-tanya jugak, dia ni ensem kah ? ensemkaaa...terdesak dengan pertanyaan bertubi-tubi oleh kepala otak ini, saya lantas mengugel nama abang ensem dan merenungnya dari laman muka buku. 

Lalu saya membuat kesimpulan, sebenarnya............dia hanya mempunyai tahap keyakinan yang sangat tinggi. Percaya diri yang sangat tinggi, itu sebab dia glemer. Lain daripada itu, terserah pada korang mahu bilang apa. he he he

Eh, tajuk diatas itu tiada kaitan sebenarnya. Saja untuk perhiasan since saya tidak tahu nak bagi tajuk apa untuk post ini. :D
Share:

2 comments:

Azlan Strider said...

haha..entry ini sangat best...sebenarnya kadang2 pernah terlintas kat pikiran tapi tak tahu nk luah cammana..hehehe

Regards,
-Strider-

Precious Cla said...

Kannn :D

Harap-harap Abg Ensem tak baca entri ini. Haha

Thanks, Strider ^^

Followers