Rakan Blogger, boleh tolong tak ?

Hello duniaku, teman-temanku, rakan-rakanku, sahabat-handaiku....dan semua yang sewaktu dan seangkatan dengannya. Hari ni saya nak minta tolong korang semua, LIKE gambar ni boleh tak ?

Hari tu saya ada ikut kontes dan saya telah tersenarai pendek a.k.a shortlisted lah, so kalau boleh / kalau korang baik hati dan ada waktu terluang tu tolong like gambar ni boleh ?

Tekan gambar diatas untuk masuk dalam FB Muji Malaysia. Lepas tu korang LIKE lah gambar tu. Boleh tak ? boleh tak ? hehe....tarikh akhir untuk LIKE adalah 22 Jun 2014 bersamaan dengan hari ahad ni. 

Jasa baik korang amatlah dihargai. Terima kasih dengan penuh kasih sayang untuk korang semua. hehe
Rakan Blogger, boleh tolong tak ? Rakan Blogger, boleh tolong tak ? Reviewed by Precious Cla on 20.6.14 Rating: 5

3 comments:

MaSyGhuL OnLine said...

Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

-admin-

Noraizan said...

Terlepas nk tolong like

Precious Cla said...

No problemo :) dah menang pun hehe ^^ thanks, anyway !

Powered by Blogger.