Aku di goda EPHYRA



semua berasal dan berawal dari diri sendiri,
kerana waktu mengubah segala hal, kecuali diri kita.
Jadi kitalah yg harus mengubah diri kita sendiri

Bukan bermadah disiang hari, sekadar memperingati diri bahawa sesuatu yang baik untuk diri dapat dikecapi  melalui diri kita sendiri. Tidak dengan mata terlelap, tangan memeluk diri sendiri , otak berimaginasi kosong. Jika demikianlah sikapnya maka, cepat tua lah kita…hihihi…namun, belum begitu terlambat untuk memulai hidup yang sihat. Saat badan terasa lemah, kulit terasa kusam…EPHYRA mampu membantu.

Hakikatnya, saya agak keberatan untuk mencuba sesuatu yang  berkaitan dengan organ tubuhku. Takut jugak terjadi sesuatu. Silap sikit terganggu pula organ dalamanku. Tetapi, entah kenapa dengan EPHYRA macam laju jer, macam cepat jer kepala otakku bagi respon untuk mencubanya.

Ephyra membantu memperbaiki tisu kulit yang rosak



Ketika mendapat kiriman EPHYRA Trial Pack dari Eyriqazz , saya sebenarnya masih teragak-agak untuk meminumnya. Tetapi, memandangkan ramai rakan blogger yang sudah try produk ni dan testimoninya pun nampak hebat-hebat belaka maka, saya dengan keyakinan pun mencubanya. 

Ketika membuka sachet itu, harumannya terlepas dan sangat menggoda. Seperti sejenis serbuk gula-gula kegemaranku dizaman kanak-kanak.  Aromanya sangat menggoda dan merangsang  keinginan untuk meminumnya.  Wangi !! sekali teguk….hmmm, so yummy !!  teguk..teguk..hingga ketitisan terakhir.  Saya meminumnya sebelum masuk tidur. Habis minum, terus landing dialam mimpi. 

Beberapa jam kemudian terbangun untuk menjawab nature call. Selalunya tidur mati dan jam 5.30 baru bangun. Kali ni tidak. Ini mesti kerana minuman EPHYRA. Ketika tidur ia bekerja dalam tubuh kita. Terasa segar dan sihat. 

Bangun pagi memulai aktiviti harian lebih bersemangat dan tidak mudah letih. Jika beginilah kesannya, saya mahu Say YES to EPHYRA !  Ia melengkapkan rutin harian saya sebagai seorang wanita yang sibuk dan aktif dengan aktiviti lasak. Bersama EPHYRA hidup menjadi lebih sihat, cun dalam dan luar, aktif dan semangat !

Terima Kasih EPHYRA ! Terima kasih brother Eyriqazz kerana memperkenalkan EPHYRA kepada saya. 


p/S : Saya baru minum 3 sachet, nantikan entri testimoni saya selepas ini. Entri pertama saya tentang EPHYRA boleh dilihat disini [Ephyra Idaman Saya]
Aku di goda EPHYRA Aku di goda EPHYRA Reviewed by Precious Cla on 18.11.13 Rating: 5

1 comment:

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Powered by Blogger.