search

Blog Archive

26 June 2013

Akaun FB Kena BLOCKED


Hi readers, kembali mencoret dipetang hari sambil menanti driver datang mengambil para pekerjanya untuk dihantar ke villa masing-masih…haiitts!!  Sambil-sambil menjenguk akaun facebook saya under ‘Hanya Penulis’  yang telah diblocked. Sebabnya ? saya sendiri pun tidak tahu. Disuruh mengenal pasti kawan-kawan yang ada dalam friendlist --- saya memang tidak kenal ! sebabnya 99% dari friendlist didalam akaun itu saya tidak kenal. Perlukah saya surrender dan membiarkan akaun itu lesap begitu saja ? Maaf para bloggers yang telah PM saya melalui akaun itu, I also don’t know what to do, how to solve that problem ? anyone ?

Bagi anda yang mungkin tercari-cari saya di FB sila menghantar mesej melalui my personal Facebook disini [ Personal Account] . Harap maaf diatas masalah yang saya sendiri tidak tahu bagaimana hendak menyelesaikannya. Huh ! Actually akaun tu hanya untuk promote blog atau aktiviti blog . Not more than that !
Share:

2 comments:

Yumida Huda said...

yumida pun dah 2 kali kena block

1st tu coz yumida byk sangat add friend dlm 1 masa..fb bg warning..terus di block
terkapai2 jugak nak cam gambar kwn2 kita

2nd tu pulak yumida byk bagi link kat fb. kena block. coz dia ingat link yg yumida taruk banyak2 tu link spam.

sekarang dah insaf. xmo kena block lg. haha.

cuba saja cam mana2 pic tu. try tekan2 je. klo salah. at least kita tahu. pic yg kena cam tu ekceli pic yg sama. last2 nanti..kompom fb tu ok punya.

Anonymous said...

Fb saya tak dapat di buka

Followers