25 May 2013

Pemenang : 3 days Giveaway

Hello readers, semalam saya tidur hampir-hampir jam 2 a.m...tak sangka pagi ni terbangun jam 6. Actually saya excited nak umumkan pemenang '3 days giveaway' tu...sooo, the winners goes tooooo :
No. 1
No. 12
No. 13
No. 26
No. 32

Nak tengok anda berada dalam kedudukan nombor berapa , tolong cek sini.

Kepada semua pemenang, sila laporkan diri selewat-lewatnya pada 26 Mei 2013. Masa tebus hadiah adalah singkat kerana masa giveaway juga adalah pendek. Lambat menuntut dianggap hadiah lupus...okay semua..hehe CONGRATULATIONS to all winners dan yang tak dapat tu, next time join lagi k...hehe..kepada pemenang sila bagi details @ mobile number anda disini...

Disampin itu saya turut mengadakan 'Special Giveaway dari Sabah' dan akan berakhir pada 26.05.2013. Bagi yang belum join, anda masih ada masa sehingga jam 12 tengah malam esok.......

Share:

8 comments:

Yumida Huda said...

tahniah pd mereka yg bertuah

rodiyatul akmar said...

assalamualaikum

saya wakil dari fatin diana , pemenang nombor 1 .
dia tak boleh onl buat masa sekarang .

ni number phone dia :

0142771924 (maxis)

dia cakap terima kasih :)

Leods said...

thanks utk respond nya...nnt petang ahad sy top up k..

MOHD IZAD said...

menang... :)

MOHD IZAD said...

menang... :)

ni num maxis saya..
0129228556..

harap tak publish.. thanks sngat2

eddy syrol said...

sunggah2 sini :)

Leods said...

hi to winners, sorry tak dpt top up today..nnt esok or tuesday i top up k....

to eddy, thanks sudah singgah2 sini hehe

Pwincess sarah said...

tahniah pada pemenang.. :)